واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

توطئه سعودی-اماراتی علیه امنیت عراق

نماینده فراکسیون «صادقون» خبر داد که عربستان سعودی پول و حواله‌های مالی زیادی به عراق فرستاده‌ تا بتواند امنیت این کشور را برهم بزند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۴ - ۳۱ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 21
کد خبر: ۵۹۹۲۱

به گزارش راهبرد معاصر «محمد البلداوی» نماینده فراکسیون «صادقون» عراق نسبت به توطئه امارات عربی متحده و عربستان سعودی علیه بغداد هشدار داد.

البلداوی به پایگاه خبری «المعلومه» گفت: «اطلاعات نشان می‌دهد پول و حواله‌های مالی زیادی با هدف تأمین مالی اشخاصی وارد عراق شده است که امنیت را بر هم می‌زنند».

وی خبر داد، که این افراد تحت تأمین مالی، قصد دارند وارد حرکتهای مردمی استان «ذی قار» عراق شوند تا بتوانند از آن بهره‌برداری کنند. امارات و سعودی این مبالغ مالی را ارسال کرده‌اند.

این نماینده عراقی ادامه داد، هدف از طرح سعودی و امارات، ایجاد شکاف امنیتی در زندان «الحوت» است تا بتوانند عناصر داعش را آزاد کنند.

البلداوی از دولت و سرویسهای امنیتی خواست که تلاشهای اطلاعاتی خود را در ذی قار افزایش دهند و بدین ترتیب این طرح را که امنیت و ثبات عراق را هدف قرار گرفته است، ناکام بگذارند.

وی در پایان خاطر نشان کرد، حمایت رسانه‌ای این طرح سعودی-اماراتی توسط شبکه های العربیه، الحدث و سایر شبکه‌های عربی صورت می‌گیرد.

در همین ارتباط، «عبدالامیر تعیبان» نماینده فراکسیون پارلمانی «الصادقون» عراق، عربستان، امارات و رژیم صهیونیستی را عامل حمایت و تحریک برخی فعالان در شهر «الناصریه» برای ایجاد هرج و مرج در این شهر به منظور اجرای توطئه‌ای جدی در این شهر دانست .

این نماینده عراقی پیش‌تر نیز درباره طرح سعودی-اماراتی برای نابودی این استان از طریق اعتراضات خیابانی و اجرای طرحی فراری دادن تروریست‌ها از زندان الحوت از طریق ایجاد هرج و مرج در الناصریه خبر داده بود.

در زندانهای عراق بیش از ۱۸ هزار تروریست، زندانی هستند که گهگاهی، طرفهای حامی آنها، به بهانه‌های واهی از دولت مرکزی عراق، خواستار آزادی آنها می‌شوند. آخرین آنها نیز درخواست برای آزادی این تروریست‌ها به بهانه شیوع ویروس کرونا بود که محقق نشد.

مسئله فراری دادن عناصر تروریستی به ویژه عناصر داعش از زندان الحوت تازگی ندارد؛ چرا که پیش از این نیز، حامیان تروریستها در عراق، قصد داشتند این کار را انجام دهند ولی تاکنون ناکام مانده‌اند.

 

فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار